Γνώμες Μυροφυλλιτών για την κοπή του πλατάνου στην πλατεία του χωρίου

Ο Δημοτικος συμβουλος Αθανάσιος Μπαλατσούκας τοποθετήθηκε επι της επισυναπτόμενης ανάρτησης και ανέφερε:

«Αγαπητοί αναγνώστες,προς αποκατάσταση της αλήθειας και επειδή αναφέρθηκε το όνομά μου σας ενημερώνω ότι:

  1. Δεν υπάρχει απαίτηση του μπακάλη , αλλά προσωπική του διαπίστωση για την επικινδυνότητα του πλατάνου (ξεράθηκε …..)
  2. Για εμάς που αγαπάμε την πλατεία και τον ίσκιο της, γιατί εκεί ξαποσταίνουμε  όποτε βρεθούμε στο Μυρόφυλλο, ήταν και είναι ένα απο το μεγαλύτερα εγκλήματα που αφέθηκαν και εξελίχθηκαν  στην δίαβα των χρόνων, και ειδικά τα τελευταία τουλάχιστον τριάντα χρόνια, που οι άρχοντες του χωριού μας δεν προστάτευσαν τα αιωνόβια πλατάνια και άλλα πολλά, που ήταν υποχρέωσή τους. Με την μίζερη λογική “η πλατεία είναι γήπεδο να παίζουν οι νέοι” κάρφωσαν μια μπασκέτα στον κορμό του πλάτανου, κάρφωσαν και μερικούς προβολείς παραπάνω και εκεί ξέδινε ο κάθε σεκλετισμένος νεαρός Μυροφυλλίτης και μη, των μεγαλουπόλεων και αυτό γιατί δεν είχαν την έγνοια  ούτε των νέων μα ούτε και των πλατάνων . Αν την είχαν θα είχαν διαμορφώσει ένα χώρο και για τους νέους. Τους προτάθηκε να κατασκευάσουν μέχρι και μια μπασκέτα με ρόδες αλλά…………………
  3. Μην υπερθεματίζετε τους Δασολόγους και τις υπηρεσίες , γιατί δεν μπορούν και να θέλουν, να καλύψουν τις πομπές κάποιων που σήμερα το παίζουν θεματοφύλακες. Να υπερθεματίζετε την αδιαφορία των στενόμυαλων αρχόντων, των κολάκων τους και των αδιάφορων Μυροφυλλιτών (δεν έχει ανάγκη ο πλάτανος τόσα χρόνια αντέχει) , αλλά τόσα χρόνια κάποιοι είχαν ευαισθησία και τους προστάτευαν , δεν ήταν υποκριτές. Δυστυχώς για εμάς που απολαμβάναμε τον ίσκιο του πλάτανου (γιατί πολλοί από αυτού που κόπτονται σήμερα μόνο μπάσκετ παίζαν στον κορμό του) ο πλάτανος ξεράθηκε -ξεραίνετε γίνεται επικίνδυνος να πέσει πάνω στο Πέτρινο Κοινοτικό κτήριο της δεκαετίας του 1950,που η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και ο Δήμος Πύλης αναστήλωσαν, παρά την επιμονή μερικών  να αφεθεί ίσως για να πέσει και αυτό όπως άλλα (βέβαια επιμένουν το έκτρωμα της παράγκας να μην γκρεμισθεί) .
  4. Προσωπικά ως Αθανάσιος Μπαλατσούκας του Ελευθερίου σας ενημερώνω ότι  θα τηρήσω στο ακέραιο όσα δεσμεύτηκα προεκλογικά και όσα χρήσιμα μου προταθούν στην πορεία. Θα σας ζητήσω, για την αλήθεια και μόνο, την όποια πικρία σας για την εκλογή μου να την εκφράζετε, αλλά να μην χρησιμοποιείται ευκαιρίες που ίσως και σας εκθέτουν γιατί είναι πέρα για πέρα ψεύτικες.
  5. Αγαπητέ Γιάννη ο προσπάππος σου αν ήξερε ότι θα τον κάναν μπασκέτα τον πλάτανο θα είχε μεριμνήσει από τότε και για μπασκέτα.. .Αποδείχθηκε ότι έβλεπε πολύ μακρυά δεν ήταν κοντόφθαλμος.
  6. Νίκη μακάρι να ακούγαν και οι δικοί μας άρχοντες τους ειδικούς όπως ο Μητσοτάκης . Δεν θα είχε ξεραθεί ο πλάτανος………
  7. Κυρία Μαργαρίτα μήπως να ψάξετε τι δεν πήγε καλά με τους παλαιούς ?»

Γιάννης Μπάλλας

Μόλις προχθές πληροφορήθηκα  ότι ο ιδιοκτήτης του καφενείου στην πλατεία του χωριού μας θέλησε να κόψει τον ένα πλάτανο, και αυτό να το κάνει αυθαίρετα χωρίς την απαιτούμενη άδεια από τις αρμόδιες υπηρεσίες με το πρόσχημα ότι έχει κάποια ασθένεια. Ετσι κάπος αρχίζει η ιστορία μας, αλλά ας πάμε πίσω περίπου διακόσια χρόνια όταν ο προπάππος μου Μπαλλας Λάμπρος είχε φυτέψει τους πλατανους της πλατείας, πέρασαν από τότε πολλές γενιές ανθρώπων και κανείς δεν τόλμησε να πειράξει αυτά τα υπερονοβεια δεντρα γιατί τους πρόσφεραν τη δροσιά τους.Και σήμερα εν μέσω κορονοιου βρήκαν την ευκαιρία προκειμένου να απελευθερωθεί ο χώρος μπροστά από το καφενείο τους, και με την ανοχή αλλά και ίσως τη σύμφωνη γνώμη του Δήμου Πύλης και της κοινοτικής αρχής αυθαιρετουν είς βάρος της φύσης αλλά και εις βάρος των πολιτών.Εμεις βέβαια με την σειρά μας έχουμε την υποχρέωση να κοινοποιεισουμε το γεγονός και θα πρέπει σαν πολίτες που αγαπάμε τον τόπο μας να κοινητοποιηθουμε εναντίον αυτής της απαράδεκτης πράξης

Giorgos Tsiupras

Δεν μπορώ άλλο αυτές τις ηλιθιότητες! Ο πλάτανος έχει ξεραθεί από τη ρίζα του και πρέπει να κοπεί, κάποια στιγμή θα πέσει στα κεφάλια μας. Γιατί υπάρχουν άνθρωποι που ανεβαίνουν στην πλατεία!!! (Δεν κτσιουμπαν στα σκαλοπάτια) όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Akis Kouremenos

Ο μητσοτακης εχει τον τσιορδα για τον κορονοιο  και πιστευω (οσοι πιστευουνε)  υπαρχει αποτελεσμα. Αρα για τον πλατανο θα πρεπει να αποφανθει ο ιδικος. Γεωπονος , Δασαρχειο ο ιδικος , ο αντιστοιχος Τσιορδας.

Στέλιος Καγκιούζης

Από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρακολουθώ τις αντιπαραθέσεις σχετικά με την περιπέτεια του ατυχή πλατάνου της πλατείας μας.

Να επισημάνω ότι ο πλάτανος είναι κοινή κληρονομιά όλων μας.Κουβαλάει στη μνήμη του τις νεανικές αναμνήσεις μας και πρέπει να μείνει όρθιος μέχρι εκείνος με το τελευταίο πράσινο φυλλαράκι του μας αποχαιρετίσει.Οποιαδήποτε σκέψη για κοπή του θα είναι κακόβουλη πράξη που θα πληγώσει όλους μας.Πιστεύω ότι δεν υπάρχει συγχωριανός μας που να υιοθετεί τέτοιες σκέψεις.

Ωστόσο από ατυχείς ενέργειες ο πλάτανος κινδύνεψε να κοπεί.

Ευτυχώς από την άμεση παρέμβαση του πρώην Προέδρου της Κοινότητας Γ.Ράπτη, που γνώριζε καλά το θέμα αποφεύχθη το μοιραίο.

Οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε την ουσιαστική παρέμβασή του και να την πιστώσουμε.Προσωπικά τον ευχαριστώ και τον παρακαλώ να συμβάλλει στον περαιτέρω χειρισμό του θέματος.Από την σκοπιά μου θα πρότεινα τα εξής:

1.Να σταματήσουν οι αόριστες αιχμές ότι κάποιοι κακοί απεργάζονται την κοπή του πλατάνου.Αν υπάρχουν τέτοιοι να στηλιτευτούν επώνυμα.

2.Να αναμένουμε το αποτέλεσμα της έκθεσης του Δασάρχη και να αποφύγουμε τους λεονταρισμούς ότι δεν εμπιστευόμαστε την Δημόσια Διοίκηση.

3.Μετά την λήψη της έκθεσης να συνέλθει σε πλήρη ολομέλεια το Κοινοτικό Συμβούλιο το οποίο να εξετάσει την έκθεση και να αποφασίσει:

α. Αν η έκθεση αποφαίνεται ότι ο πλάτανος έχει προσβληθεί από ανίατη αρρώστια  που θέτει σε άμεσο κίνδυνο και τα υπόλοιπα πλατάνια είναι λογικό και φρόνιμο να εφαρμοσθεί.

β. Για οποιαδήποτε άλλη αιτιολογία (επικινδυνότητα, μη μεταδόσιμη ασθένεια) να απορριφθεί παμψηφεί και να καταστήσει σαφές στον Δήμο ότι η κοινότητα δεν θα δεχθεί καμία άλλη παρέμβαση.

Πιστεύω ότι θα επικρατήσει η σύνεση και ομόνοια.

Georgios Barkonikos

ΤΟ ΛΑΚΩΝΙΖΕΙΝ ΕΣΤΙ ΦΙΛΟΣΟΦΕΙΝ….ΩΡΑΙΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ …ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ…ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ …ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΕΛΟΣ…ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΆΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΑΝΤΊΘΕΤΟ Η ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΚΆΤΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ…ΟΠΩΣ ΑΡΧΙΚΑ ΕΙΧΕ ΕΙΠΩΘΕΙ ΠΕΡΙ ΑΝΤΑΡΤΗ ΚΑΦΕΤΖΗ ΚΤΛ….ΟΛΟΙ ΈΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ (ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΊΑ ΕΝΟΩ ΚΑΙ ΤΑ ΩΡΑΊΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ) ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΊΟ ΚΑΙ ΜΕΤΈΠΕΙΤΑ  ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΟΥ ΟΥΤΟ ΚΑΘΕΞΉΣ  ….ΑΛΛΆ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΥ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΌ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΩ ΕΊΝΑΙ ΑΛΛΟΥ….ΤΟ ΘΕΜΑ ΛΟΙΠΌΝ ΕΊΝΑΙ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ …Η ΚΌΝΤΡΑ ΟΤΙ ΠΕΙ Η ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΑ ΑΡΧΗ ΕΊΝΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΛΆΘΟΣ ΤΕΛΟΣ….ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ ΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝΕ ΑΦΟΥ Η ΤΩΡΙΝΉ ΑΡΧΗ ΤΟ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΙ  ΕΊΝΑΙ ΛΆΘΟΣ ΤΕΛΟΣ….ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ  ΤΗΝ ΠΟΡΩΣΗ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΌΡΗΣΗ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΉ (ΕΔΩ ΘΈΛΩ ΝΑ ΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΈΡΓΕΙΑ ΧΩΡΊΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ…)ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΆΤΟΜΑ ΠΟΥ ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΠΈΦΤΕΙ ΤΟ ΜΥΡΟΦΥΛΛΟ…ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΧΌΛΙΑ (ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ) ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΑΝ ΈΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΊΛΗΨΗ ΣΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΌΛΙΑ….ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΒΈΒΑΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΆΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΌΛΙΑ    ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΙΠΕ Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ…ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝΕ ΈΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΕ ΤΟΣΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ…ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΕΠΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΥ Η ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΧΩΡΕΣΕ ΜΕ ΑΠΛΑ ΠΉΡΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΊΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΆΨΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΈΤΣΙ ΓΙΑ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΟΣΩΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΥΤΈΣ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΘΈΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΎΠΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΎΣ…ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΊΤΕ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΈ  ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ Η ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΆ ΜΕ ΤΗΝ ΆΛΛΗ….ΤΟ ΓΙΑΤΊ ΝΟΜΊΖΩ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ….ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΧΆΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ….ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΝΕ ΕΠΙ 35 ΧΡΌΝΙΑ ΚΑΙ ΠΛΈΟΝ…ΚΑΙ ΤΏΡΑ….ΠΑΛΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΌ ΤΟΥΣ …ΓΙΑΤΊ ΈΤΣΙ ΈΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ….ΟΠΟΙΟΣ ΕΊΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ …ΑΠΟΤΑΣΕΤΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΆ ΤΈΛΟΣ….ΘΑ ΓΡΆΨΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΚΑΙ ΣΥΝΧΩΡΕΣΕ ΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΆΡΡΟΣ…ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΎΡΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΡΆΠΤΗ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΘΈΣΗ ΣΑΣ ΘΑ ΈΔΙΝΑ ΑΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΌ ΜΟΥ ΌΤΑΝ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΌ ΓΙΑΤΊ ΎΣΤΕΡΑ ΑΠΟ 35 ΧΡΌΝΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑΣ ΑΠΟ 50 ΜΈΤΡΑ ΤΣΙΜΈΝΤΟ ΝΑ ΕΡΙΧΝΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΘΑΣΕΙ ΟΛΟΠΟΤΑΜΑ ΣΤΟ ΜΥΛΟΓΟΖΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΒΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΧΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΆ ΣΠΊΤΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΎΝΤΑΙ ΈΧΟΥΝ ΠΆΕΙ ΟΙ ΔΡΌΜΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΎ…..(ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΝΏΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ…ΆΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΧΙ…)ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΆΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΑ…..ΕΊΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΆ ΆΛΛΩΣΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΓΡΆΨΕΙ ΚΆΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΊΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΎΣ ΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΧΩΡΙΌ ΠΟΥ ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ….ΑΠΛΑ Η ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΆ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΧΈΡΕΙΑ ΝΑ ΧΡΙΣΗΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΦΑΡΕΤΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΕΝΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΓΕΝΙΚΌΤΕΡΑ…ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΉΣΕΙΣ  ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΕΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ) ΤΈΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΊΓΑ ΠΟΛΛΆ  ΈΤΣΙ ΝΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ…..

Στέλιος Καγκιούζης

Γιώργο ευχαριστώ για τα σχόλιά σου. Τα συγχαρητήρια που δίνω είναι απόδοση δικαιοσύνης.Αν δεν παρέμβαινε ο πρώην Πρόεδρος (δύο φορές μάλιστα) ο πλάτανος θα ήταν κομμένος.Δεν του αξίζει ο καλός λόγος;Η προσπάθειά μου ήταν και είναι πάντα συναινετική.Για το έργο του πρώην Προέδρου τοποθετήθηκαν οι ψηφοφόροι Έχω το ίδιο παράπονο και μάλιστα πιο έντονο.Φοβούμαι ότι μετά την ειλικρινή παρέμβασή μου θα συνεχίσω να το έχω.Με αγάπη.

Γιώργο ευχαριστώ για τα σχόλιά σου.Τα συγχαρητήρια που δίνω είναι απόδοση δικαιοσύνης.Αν δεν παρέμβαινε ο πρώην Πρόεδρος (δύο φορές μάλιστα) ο πλάτανος θα ήταν κομμένος.Δεν του αξίζει ο καλός λόγος;Η προσπάθειά μου ήταν και είναι πάντα συναινετική.Για το έργο του πρώην Προέδρου τοποθετήθηκαν οι ψηφοφόροι Έχω το ίδιο παράπονο και μάλιστα πιο έντονο.Φοβούμαι ότι μετά την ειλικρινή παρέμβασή μου θα συνεχίσω να το έχω.Με αγάπη.

Georgios Barkonikos

Στελιος Καγκιούζης ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΉΣΕΙΣ ΞΈΡΩ ΌΤΙ ΕΊΣΑΙ ΔΊΚΑΙΟΣ ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΕΣ …ΓΡΑΦΕΙΣ..ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ…ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΎ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΆΛΛΩΣΤΕ Ο ΚΑΘΈΝΑΣ ΟΎΤΕ  ΣΙ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ…ΑΝΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ…ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΠΕΙΡΆΖΕΙ….ΑΥΤΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΠΤΥΧΊΑ ΡΜΕΙΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑΚΑ…ΑΣ ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΔΊΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ…..

Στέλιος Καγκιούζης

Γιώργο τα πανεπιστήμια δεν μετρούν τον άνθρωπο. Αυτό που μετρά τον άνθρωπο είναι η εκτίμηση και αγάπη των συνανθρώπων μας που προσδιορίζονται από τις αρετές της ειλικρίνειας,δικαιοσύνης και προσφοράς.Να είσαι καλά και να