Εις μνήμη του εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα

Εις μνήμη του εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα

Αγαπητοί (ές) φίλοι (ες)
Δίπλα στους θλιβερούς ραγιάδες κάθε εποχής, που σκύβουν διαχρονικά το κεφάλια στους διαχρονικούς σταυρωτές του Ελληνισμού, υπάρχουν και οι ξεχωριστοί εκείνοι Έλληνες οι οποίοι από αρχαιοτάτων χρόνων, δίδουν την ζωή τους για την πατρίδα καλώντας όλους εμάς να βγούμε έξω από το έλος της παρακμής.
Εις μνήμη του σύγχρονου τελευταίου εθνομάρτυρα του Ελληνισμού, του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο εν Θεσσαλονίκη Σύλλογος των Φίλων του, έβγαλε το εξαιρετικό βιβλίο, όπου πέραν της πορείας του μάρτυρα μέχρι την υπέρτατη θυσία για το έθνος, δίδεται ένα εξαιρετικό πακέτο πληροφοριών για το μαρτυρική αυτή περιοχή και τους ανθρώπους της που παρέμειναν ελεύθεροι πολεμώντας 25 ακόμη χρόνια μετά την πτώση της ένδοξης πρωτεύουσάς μας το 1453 στα χέρια των τζιχαντιστών εκείνης της εποχής.
Το βιβλίο προλογίζουν οι, Α. Καραθανάσης, Ομότιμος Καθηγητής του Α.Π.Θ και Ν. Χειλαδάκης, Δημοσιογράφος.
Όσοι και όσες επιθυμείτε να "μεθύσετε από τα αθάνατο κρασί του '21" μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο elkarakitsios@yahoo.gr ή να τηλεφωνήσετε στο 6974547694 και να το παραγγείλετε (€10,00 συν ταχυδρομικά τέλη).
Τα έσοδα του βιβλίου θα διατεθούν για την σύσταση μουσείου του Εθνομάρτυρος εις την γενέτειράν του, για την σπουδή της νεαρής κόρης του και την οικονομική συντήρηση των χαροκαμένων γονιών του.
Για την επιτροπή Βορείου Ηπείρου του ΙΗΑ
Στέφ. Παπακώστας