Διαμαρτυρία για την ισότητα στον πολιτικό γάμο.

Αξιότιμε κύριε-α Υπουργέ
Σε ορισμένη ημερομηνία θα έρθει προς ψήφιση στη Βουλή το νομοσχέδιο που αφορά «Την Ισότητα στον πολιτικό γάμο. Τροποποίηση του Αστικού Κώδικα και άλλες διατάξεις». Νομοθέτημα που αντιβαίνει στις κοινωνικές και ηθικές αρχές των Ελλήνων πολιτών, του Συντάγματος και της φύσης.
Ενώνω  την φωνή μου με την πανελλήνια αγανάκτηση για το κατατεθὲν  νομοσχέδιο και εκφράζω την μεγάλη μου πικρία για την στάση του ελληνικού κοινοβουλίου.
Βλέπω την κοινωνία μας καθημερινά με ανησυχία και αγωνία να βυθίζεται όλο και πιο πολύ στην ‘’τάχα’’ βαπτιζόμενη ανάπτυξη και πρόοδο.
Το θεμελιώδες κύτταρο της κοινωνίας μας που είναι η οικογένεια βάλλεται από παντού. «Άρσεν καὶ θήλυ εποίησεν αυτούς» (Γεν. 1.27) πάνω σε αυτή την πρωτόλεια μορφή οικογένειας δημιουργήθηκε ο κόσμος. Κι ο νόμος σήμερα θέλει το ‘’κατά φύσιν’’ να γίνει ‘’παρα φύσιν’’. Ο Άρειος Πάγος με την 1428/2017 απόφασή του έκρινε ανυπόστατο τον γάμο δύο ομοφυλοφίλων, καθώς οι ηθικές και κοινωνικές αξίες, οι παραδόσεις του ελληνικού λαού δεν αποδέχονται τέτοιο γάμο. Η απόφασή υπ. αριθ. 503/2020 στο Εφετείο των Αθηνών έκρινε ότι αντίκειται στη δημόσια τάξη, η υιοθεσία ανήλικου τέκνου από ομόφυλο ζευγάρι. Η εργαλειοποίηση της γυναικείας μήτρας και τα δικαιώματα των παιδιών δεν φαίνεται να ανησυχούν κανέναν.
Και σε όλα αυτά να προσθέσουμε την μεθοδευμένη προπαγάνδα και προβολή που δέχονται τα παιδιά και οι νέοι όντας σε αυτήν την ευαίσθητη ηλικία ώστε να επηρεάζονται και να συγχύζονται, αφού δεν μπορούν να έχουν ξεκάθαρη αντίληψη για ότι συμβαίνει και είναι εις βάρος τους.
Μην ξεχνάτε πως στη θέση στην οποία βρίσκεστε σας ανέβασε ο λαός με την δική του ψήφο. Ζητώ λοιπόν, να μας εκπροσωπείτε πάντα με γνώμονα το ήθος και τις αρχές που διέπουν την κοινωνία μας, και απαιτώ να αποσυρθεί άμεσα το παρόν  νομοσχέδιο.
“Η παρούσα ηλεκτρονική επιστολή αποστέλλεται ως ερώτημα για το τι προτίθεστε να κάνετε σχετικά;  Ως εκ τούτου ζητώ να πρωτοκολληθεί (όπως ορίζεται από τον κανονισμό) αναμένοντας και την σχετική απάντηση “
Ευχαριστώ
π. ΕΛΕΥΘΈΡΙΟΣ ΚΑΡΑΚΙΤΣΙΟΣ
elkarakitsios@yahoo.gr
+306909416731